My life

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Welcome

Ahoj, mala som už veľmi veľa blogov, no vždy som skončila, nebavilo ma to. A preto som sa rozhodla založiť si tento. Budem sem písať moje zážitky, moje príbehy. Pridávať obrázky súťaže, módu, tipy..... Ako si môžete všimnúť v rubrikách. ;-) S desingom určite niečo spravím. Takže nový dess! Rada spriatelim. :) Taktiež upravím menu. ;)

A niečo o mne: Moja prezívka bude American Girl. No už neviem prečo, len ma to tak napadlo. Takže som dievča, ktorú baví behať, korčulovať, hrať badminton, floorball, tancovať. Milujem módu a hrozne rada nakupujem, no niesom shopoholička. Ževraj mám pekné oči a dlhé mihalnice. Kupujem si časáky a na mojej stene nesmú chýbať plagáty. Izbu mám upratanú, no dlho to nevydrží, časom sa tu narobí bordel a potom musím upratovať. Rada čítam knihy, hrám hry a chodím von s kamošmi. Len tak sa prechádzam po meste, chodím bezvíznamne do obchodov a prezerám si čo majú. Najradšej sa smejem s mojou kamoškou. Mám rada farby, kvety, prírodu, ovocie a zeleninu. Milujem pizzu, špagety a veľa ďalších jedál. To by bolo o mne asi všetko a tak sa s vami lúčim :)

Bye bye


My Diary | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014